Tündér Farm környéke

A Tündér Farm Tündémajorban, a Bakony szívében kapott helyett. Színes programjaink között hölgyek, urak és gyerekek is megtalálják a számukra pihentető vagy feltöltő programot, de a környék is számos érdekes látnivalót tartogat.

A bakonyi vidék természeti értékeit legjobban a Pintér-hegyi parkerdő tanösvényén ismerhetjük meg, vagy érdemes felkeresni az Olaszfalu határában található Eperjes Tanösvényt is. A környéken csodás szurdokok, változatos túraútvonalak és mászásra vágyó hegyek várják a túrázókat.

A Cuha-völgy a Tündér Farmtól lóháton vagy fogattal 30 perc alatt elérhető, de számos látnivalót tartogat a Gerence-patak völgye és a Kőris-hegy is. A Bakonyban sok túraútvonal keresztezi egymást, a kijelölt helyeken pedig akár szalonnát sütni is megállhatunk.

A közelben található Magyarország legmagasabban fekvő városa, Zirc is. A város főbb látnivalói: az Apátsági templom, a Ciszterci apátság, a Bakonyi Természettudományi Múzeum, a Reguly Antal Műemlékkönyvtár, a Reguly Antal szülőházában alapított Múzeum és Alkotóház és a Zirci Arborétum Természetvédelmi Terület.

A Tündér Farm a túrák ideális kiindulópontja induljunk akár gyalog, akár lóháton. A Bakony szépségei, a Tündér Farm szolgáltatásai és a környék varázsa felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat.